Lättlagat med Jessica Frej – Sminkspecial

 

I dagens spacialavsnitt får ni följa med inför en inspelning av Lättlagat med Jessica Frej och se hur det går till när underbara Mia Högfeldt sminkar mig och fixar mitt hår.

I köket står skärbrädor från Teakhaus och Stayhot, en bordtablett från Andrea Brodin för Royaldesign.se, som vanligt mina finaste glas från Nachtmann, ljus från ClasOhlson, min ljusgröna KitchenAid, mörkblå doftflaskor från BoxinBag, och en underbar champagnehink i guld från royaldesign.se.

 1. Tack Jessica för din enkla matlagning.
  Kan tyvärr inte läsa dina recept mer än i e-bok format.
  Pga av en synskada.
  Blev så glad idag då jag fann att Bokus har en av dina fantastiska
  kokböcker i e-format.👍
  Bästa hälsningar
  Ann-Christin Svedenhov🥰🤗

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..

Lättlagat med Jessica Frej – Ta hand om dina skärbrädor

Idag visar jag hur jag tar hand om och förlänger livslängden på mina skärbrädor!

I mitt kök ser du min blå standmixer från KitchenAid, ljus från ClasOhlson, glas från Nachtmann, porslin från porslinverkstaden och PotteryJo, champagnehink från royaldesign.se, och en bordstablett från Andrea Brodin för royaldesign.se.

LOADING..

Mot nya äventyr!

IMG_9248

Mitt första inlägg här på bloggen gjorde jag den 1 augusti 2016. Så mycket har hänt sen dess.

Bland annat inser jag att jag har fixat mitt drömkök som jag skriv om i det där första inlägget. Inte med en episk utsikt, men köket finns. Det är mycket annat som hänt också. Nästan mer än vad jag kan komma ihåg. Men allt finns här i bloggen, fördelat på nästan 1000 inlägg och det är så roligt att ha, så glad att jag bloggat så frekvent under mitt livs mest intensiva period. Nu har jag nya planer för bloggen!

Det som händer från och med imorgon den 5/4 2019 är att jag flyttar hem till mig på jessicafrej.se. Och för att använda det slitna men ofta sanna uttrycket ”det är inte dig det är fel på det är mig.”. Jag väljer att flytta från amelia för att jag vill ha allt under mitt eget tak.

För där jag är nu i livet så trivs jag bäst så. Det underlättar för mig att ha full överblick över allt som sker som rör mig och mitt företag. Det här har inte varit ett lätt beslut men jag har lovat mig själv att lita på min magkänsla och den säger att det är rätt att göra såhär.  Jag har idag väldigt många olika ”produkter/tjänster” och med min egen domän han jag samla allt under ett paraply vilket underlättar för mig och förhoppningsvis för er.

På jessicafrej.se kan ni enkelt hitta mellan böcker, klänningar, youtube, recept, podd (som lanseras den 10/4 JIPPI), LIVE -cookalong, signeringar, föreläsningar, mässor, event och nu också bloggen!

IMG_9277

Jag hoppas att ni fortsättningsvis också vill följa min blogg, även om den ligger på en ny adress.

Här hittar ni min blogg fortsättningsvis!

Stor kram och tack amelia för de här åren och allt ni lärt mig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..