Fars dag – fira med brunch

På söndag är det som bekant fars dag, varför inte fira med en mysig brunch. Det tror jag att alla farsor skulle uppskatta, en härlig brunch och massor av tid att umgås. Bjuder på min favoritbrunchrätt, superenkel att svänga ihop och hur gott som helst:) Vilket är perfekt för brunch, man vill ju inte behöva gå upp i gryningen för att hinna klart i tid:)

bookmakertoast

Bookmaker toast

2 skivor surdegsbröd

200 g biff eller oxfilé
1 dl majonnäs
1 msk grov senap
½ msk dijonsenap
2 blad huvudsallad
2 äggulor
4 msk färskriven pepparrot
salt
svartpeppar
smör att steka i

Rosta brödet.
Hetta upp en stekpanna.
Salta och peppra köttet.
Stek köttet på hög värme så de får fin yta till önskad stek grad.
Blanda majonnäs med senapssorterna.
Bred majonnäskrämen på brödet.
Lägg sallad på.
Lägg på köttet.
Toppa med pepparot och köttet.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..