Enkla recept i Nyhetsmorgon söndag

Idag gästade jag nyhetsmorgon och bjöd på en riktigt lättlagad trerätters meny som man kan svänga ihop på råvaror man har hemma.

Precis innan sändning med superproffset Ebba.

Underbar söndag! Jag älskar verkligen Nyhetsmorgon, både som tittare och som att vara en del i detta superhärliga program. Imorse ringde klockan 04:45. En snabbdusch och sen tog jag bilen som jag hade packat igår till 4an. Tack mig själv för det, just när det är kolmörkt, iskallt och vad som känns som mitt i natten är man inte sugen på att lasta en bil full med mat och köksprylar..

jessica frej

En superenkel trerätters meny på saker som redan finns hemma var dagens tema. Sån mat som jag själv lagar när jag inte orkar handla men ändå vill bjuda på något gott! Tulpanens dag var det idag också och hela studion var full med helt ljuvliga tulpaner! Gud vad jag älskar snittblommor, de enda blommorna jag lyckas ta hand om:)

tulpanensdag

Och så här såg det ut idag i rutan:

Receptet på dagens mest älskade recept hittar du här.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..