Peach Melba – recept

Klassisk dessert med min lilla twist. Älskar kontrasten mellan varmt och kallt i en efterrätt

 

recept-peach-melba

Peach melba med varm hallonsås

Tid: 10 min.
4 port.

1 burk konserverade persikor á 400 g
2 msk smör
2 msk socker
225 g frysta hallon
½ l vaniljglass

Häll av persikorna.
Stek persikorna i smör på medelvärme ca 2 minuter på varje sida.
Tillsätt hallon och socker och låt de bi varmt med persikorna.
Servera varmt med vaniljglass.

peach-melba-recept

  1. Hej! Supergod dessert! Gjorde den nu ikväll som lite lördagsmys. Tack för inspirerande blogg!

    1. Tusen tack Madde! och tack för du tar dig tid att kommentera, så kul att få höra när recepten används :) Ha en fin söndag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..