3 snabba favoriträtter!

Ibland, eller snarare ofta är det svårt att hinna laga middag. Jag vet inte riktigt varför det blir så, måste ju vara för att man klämmer in så otroligt mycket grejer varje dag. Men som tur är går det ju att laga mat superfort om man bara har några härliga recept! Man kan äta hemlagat men som ändå går fort! Jag försöker alltid passa på att vara närvarande när jag lagar mat, ser det som lite meditation. Skala potatis eller röra i en risotto är skönt, så när jag har recept som tar 15-20 minuter att laga så stressar jag inte igenom det utan njuter av varje doft, varje smak och varje hack med kniven. Testa, det är härligt! Nu älskar jag i och för sig att laga mat så det är ju lätt för mig att säga men jag tror att anledningen att jag tycker om det så mycket är att jag blir så lugn av det:)

Hemgjorda köttbullar i currysås. Så gott, massor med smak och en helt perfekt fredagsrätt. Går utmärkt att göra på rester också!

Foto Lina Eidenberg Adamo

Foto Lina Eidenberg Adamo

Lax med ingefärsdressing. Ihop med avokado, lite grönsaker och sallad så blir det här en hel måltid som passar perfekt en sen kväll. Tar bara några minuter att svänga ihop.

lax-till-jul

Bookmaker toast. Så himla smarrig macka! Och på tal om mackor, i senaste amelia som kom ut idag så bjuder jag på massor med olika recept på goda mackor. För på riktigt finns det något härligare än mackor?

bookmakertoast

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..