Nu är det spännande, Bocuse d'Or VM i matlagning pågår just nu i Lyon. Bocuse d’Or är den mest prestigefyllda matlagningstävlingen som finns för kockar. Tävlingen startades 1987 av stjärnkocken Paul Bocuse. Via länken kan man följa tävlingen live.

http://www.bocusedor.com/web-tv

Alexander Sjögren tävlar för Sverige och tävlingen startade idag klockan 08.00, första tallrikspresentationen är 13.00 och fatpresentationen är 13.35. De som är med Alexander i Lyon är coach Jonas Lundgren, commis Hampus Risberg och Henrik Norström som är president för den svenska satsningen i Bocuse d’Or. Heja Sverige!

bocuse_alexander_sjogren_7

Foto: Creative Commons erkännande

Sveriges kandidat i Bocuse d´Or, Alexander Sjögren med Commis Hampus Risberg, President Henrik Norström och Coach Jonas Lundgren.

Bild lånad från Gastronomi Sverige.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..