Fredagspepp!

Vad ska man göra för att komma i den mest positiva fredagsstämningen och på så vis få världens gladaste helg?

Man ska gå till sitt favoritkonditori och köpa en eller ett par riktigt goda bakelser, sen ska man njuta den tillsammans med ett iskallt glas bubblig dryck med valfri procenthalt.

bakelse

På med din absoluta favoritmusik och njut av stunden. Livet är här och nu och det gäller att leva det till max. Tycker du att jag är provocerande positiv? Det är sån jag är för det mesta, och det är faktiskt så att livet blir sjukt mycket roligare om man njuter av det och försöker se varje händelse som något meningsfullt och bra. Det går inte alltid men lyckas man till 90% så är man nästan alltid glad.

Jag snubblade över den här listan här på amelia, så jag har faktiskt stöd i min tro :). Och om man tycker det är jobbigt det här med positivt tänkande så kan jag bara säga att det är svårt att vara nere efter en riktigt god bakelse, så det är alltid en bra idé att njuta av god mat! GLAD FREDAG VÄNNER <3!

jessica-frej

 1. Emma skriver:

  Åh, vilken fantastiskt fin klänning! Älskar verkligen färgen ärtgrön. Vad är det för märke?

  1. Hej Emma!

   Tusen tack! Jag med den är från ralph lauren, köpt på zalando för några veckor sen. :)

 2. P skriver:

  Hej! Tänkte bara fråga om du skulle vilja lägga ut ngt bra tips på mat till alla hjärtans dag. Snabba enkla recept så klart 😊

  1. Hej! Det kan jag absolut göra i nästa vecka, tack för tips!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..