Nyhetsmorgon med Casten Almqvist

Idag hade jag förmånen att gästa Nyhetsmorgon när Casten Almqvist, TV4-as vd gästspelade som programledare. Så roligt, första gången jag träffade Casten och jag tycker han passar utmärkt som programledare. Vi lagade Halloumi på olika vis och nu ikväll har jag bjudit hem lite vänner på halloumi tikka som är en ny favorit här hemma.

Såhär såg det ut idag:

Klänningen är från ”wallis” och inköpt på Zalando. Den fina skålen med rosor har jag fått många frågor om, den är från Anna Keramik. Både klänningen och skålen har något år på nacken. Mitt läppstift är från Estée Lauder och färgen är Vengeful red.  Anna Kokotos sminkade mig idag:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..