Värmande soppor i nyhetsmorgon

Underbar morgon i Nyhetsmorgon med massor av goda soppor och härliga Tilde. Min klänning är från Ralph Lauren, en ny favorit!

Missade ni inlägget så hittar ni det här:)

 

  1. Lisa skriver:

    Hej!

    Jag bakade precis dina glutenfria frallor och de blev ju jättefina. Men… det är nån liten bismak med bovetet känner jag. Och eftersom jag är helt ny på glutenfritt och inte är en som gillar att prova mig fram själv, så tänkte jag höra om det går att byta ut mot annat mjölalternativ? Och isåfall vad? Rismjöl, kokosmjöl, quinoamjöl nåt nötmjöl, mandelmjöl… eller någon mix därav. Något man verkligen INTE ska prova?

    Stort tack! Jag tycker så mycket om din matlagning!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..