Mina favoriter i köket

Här är mina absoluta favvoprylar i köket. Grymma saker som underlättar min vardag (och matlagning) deluxe.

Första och främst mitt zestjärn eftersom jag älskar citroner och zestjärn är det bästa att riva med. Dessutom är det perfekt när man ska riva vitlök och muskotnöt. Enklare att diska än tillexempel en vitlökspress.

Min stora skärbräda från Global. En riktigt stor och tung träskärbräda tycker jag är jätteviktigt i alla kök, det gör matlagningen enklare. Jag står tillexempel inte ut med tunna skärbrädor i plast som halkar omkring. Om det är någonting man ska investera i är det helt klart en rejäl skärbräda.

Min kaffebryggare! Jag har en Moccamaster som helt klart är min viktigaste kökspryl, den har räddat mig många tidiga jobbdagar. Älskar mitt kaffe, svart ska det vara.

Min digitala hushållsvåg. Älskar att väga saker och se till att det blir rätt när jag lagar mat eller bakar. Jag väger tillexempel alltid mitt kaffe, då blir det perfekt varje gång.

Stavmixern (självklart). Så grymt verktyg när man ska laga soppor, såser eller smoothies. En bra stavmixer verkligen behövs i alla kök.

Kram!

  1. The concept I am utilizing is iceKai from TemplateMonster, which
    currently has social switches and also Youtube video combination attributes enabled right out
    of the box, so I only have to change a few of its aspects and hopefully boost my
    linkbuilding method with GSA Internet search engine Ranker.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..