Krispiga Salladswraps – Nya Tacosen

Krispigt och fräsch för alla som längtar efter att prova en annan form av tacos till fredagsmyset!

Kolla i veckans avsnitt här:

Salladswraps med asiatiska smaker

500 g blandfärs
2 krm salt
500 g savoykål
25 g smör
4 msk ljus soja
4 msk risvinäger
4 msk riven ingefära
4 vitlöksklyftor, pressade
1 tsk tabasco
1 dl yoghurt
1 dl naturella cashewnötter eller jordnötter
8 salladsblad isberg/roman eller huvudsallad
färsk koriander

Hetta upp en stekpanna rejält.
Lägg smöret i pannan låt det bli gyllenbrunt.
Tillsätt blandfärsen, salt och peppar och stek den på hög värme så den får färg.
Strimla savoykålen tunt.
Blanda soja, vinäger, ingefära, vitlök och tabasco i en liten skål.
När färsen fått färg så tillsätt kålen och låt den steka med tills den mjuknar.
Servera savoyfärsen i salladsblad ringla över lite yoghurt och strö över ett par nötter och färsk koriander.

  1. Hej Jessica och tack för din bok Fest på 30 min. Vi gillar din fruktsallad extra allt. Men på sommaren finns inga granatäpplen.Skulle du kunna föreslå en sommarvariant. Stort tack och Med vänliga hälsningar/Vera Löwengart

    1. Hej Vera! Svarta vinbär tror jag blir toppen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..