I månader har jag längtat efter att berätta detta för er. Jag har skapat en egen kollektion med KLÄNNINGAR!

–Jag har i ÅR fått frågor om var jag köper mina klänningar. Tidigare har jag letat världen över eftersom det har varit så svårt att hitta fina enfärgade fodral här på hemmaplan. Och det var länge sen nu började jag fantisera om en egen kollektion i mina favoritfärger och önskemodeller. Nu har drömmen ätligen blivit verklighet tillsammans med Provrummet.

På min födelsedag den 12 april smäller det! Då släpper jag min första egna kollektion. Om du vill vara först med att ta del av kollektionen och dessutom få en personlig kod som ger dig 20% rabatt på ditt köp så registrera din e-postadress i Provrummets webbshop.

Alltså jag är så tacksam, stolt och glad över detta och hoppas verkligen ni kommer älska modellerna och färgerna lika mycket som jag. Jag hoppas såklart att ni är många som vill handla så jag kan göra fler modeller och komma ut med ännu fler färger. Mitt huvud sprutar av idéer och mitt hjärta bultar så starkt för detta. Tusen tack till alla er som frågat om mina klänningar så jag till slut fick den här idén.

NI ÄR BÄST!

Och några till som jag vill tacka:

Stort tack till Haymarket för vi fick ta alla bilder hos er. Tack Lina Adamo för att du är världens bästa fotograf och vän. Tack My Emilsson för du sminkade och fixade mitt hår så fint.
Tack Edit Künstlicher och editK PR och Provrummet för det här superroliga samarbetet!
  1. Så himla fina klänningar! Kan du säga något om prisbilden än?

    Jag stoppade dig utanför Urban Deli på Sveavägen för ett tag sedan och sade att du såg fantastisk ut – för det gjorde du! Så roligt att du kommer med en egen kollektion, vi behöver mer färg här i Sverige tycker jag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..