Kräftsoppa

I dag i Lättlagat med Jessica Frej bjuder jag på en av mina bästa förrätter som även är en given succé på kräftskivan, eller varför inte spara skalen från skivan och koka soppan till dagen efter?

I dagens program ser ni vita vaser från Jotex, glas från Nachtmann, porslin från Ståhl, PotteryJo och Paradisverkstaden, skedar i pärlemor från inreda.com, blå och grå vaser från RoyalDesign/AYTM, skärbräda från TeakHouse, vit kruka från Paradishuset, guldvaser från Jotex, linne från Ekelunds och min mintgröna KitchenAid.

På mig har jag klänningen Madrid från min kollektion på provrummet.se, den finns just nu i blått, rosa och oranget!

  1. Åh så gott! Jag undrar om det går lika bra att använda havskräftor i detta recept? 🤗

    1. Absolut! Blir jättegott, men en annan smak!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..