Bästa tårtfyllningen!

Jag är beredd att ge mig själv nobelpris!

Jag bakade en tårta till en vän i helgen och ville ha en stabil fyllning då den skulle bli en ”Barbietårta”. Tänkte att en smörkräm vore bra, så jag vispade ihop en och sen såg jag nutellaburken i skafferiet.. och alltså den här smörkrämen vill man äta med sked!

8 1

Nutellasmörkräm

200 g smör rumsvarmt
4 dl florsocker
1 äggula
1/2 dl nutella

Vispa samman allt med en elvisp i 5 minuter på högsta effekt!
Smörkrämen fungerar i tårtor, bakelser och biskvier.

2 1

4 1

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..