Chocolate Chip Cookies med Mjölkchoklad

Att bjuda på nybakade kakor när någon kommer förbi på en kaffe eller ett möte är ett garanterat recept på glädje! De här kakorna slänger du ihop på nolltid och behöver bara 12 min i ugnen, sen är de redo att avnjutas.

Att använda mandelmjöl i kakor ger de en underbar knaprighet även om de här kakorna är mer sega i konsistensen, om du dessutom använder glutenfria havregryn blir kakorna helt glutenfria!

6

Chocolate Chip Cookies med Mjölkchoklad

10 st.

50 g smör
1 ägg
2 dl  mandelmjöl
3 dl havregryn
½ tsk bakpulver
½ tsk salt
1 ½ dl ljust farinsocker
100 g mjölkchokladknappar

Sätt ugnen på 200 grader.
Rör ihop smör, ägg, mandelmjöl, havregryn, bakpulver, salt och farinsocker till en deg. Rör i chokladknapparna.
Rulla till 10 bollar.
Lägg bollarna på ett bakplåtspapper och trygg till de något.
Grädda i 12 minuter på 200 grader.

8

2

4

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..