Happy Hosiery Day!(?)

IMG_4540

För ett tag sedan fick jag ett bud med superfina stayups och lärde mig då att strumpbyxor alltså har en helt egen dag!

Även om jag har svårt för strumpbyxor gillar jag just stay ups lite mer, de hasar inte ner och irriterar mig som ett dåligt par strumpbyxor. Det är också någonting med stayups som gör att jag känner mig extra piffig, även om (nästan) ingen annan ser dem;)

Jag tänker att jag borde införa klänningens dag, vad tycker ni om det?

  1. Tina skriver:

    Jag använder nästan uteslutande stay-ups! Det finns inget bättre….för om du har flera av samma denier och nyans och en maska går på en strumpa kan du bara ta en från en ny förpackning och behöver ju inte kasta båda❣️
    Men tjocka strumpor får jag ju såklart ha i strumpbyxmodell…. 🎄

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..