När fel blir rätt

IMG_6239

I jul skulle jag fått ett bud med Grönstedts Julcognac XO Noël 2018,  men det hamnade på villovägar! Det finns nämligen en till Jessica Frej i Stockholm som då och då av misstag får buden som ska till mig.

Grönstedts tipsade i år om att smaksätta julpralinerna med sin cognac, något som jag inte hann testa innan julen var slut eftersom flaskan tog en liten extra sväng runt stan, men tur är väl det för nu kan jag istället se fram emot att smaksätta min underbara kräftsoppa med den i sommar!

ladda ned (2)

ladda ned (3)

 

Receptet och hur man tillagar den hittar du i det här avsnittet av Lättlagat med Jessica Frej!

 

  1. Hej Jessica!
    Jag är flitig och hängiven läsare av din blogg. Dock är det en aning störigt att det ofta är nåt trassel mellan rubrik och innehåll, det släpar väldans ofta mellan att ny rubrik kommer upp och när en så glatt klickar är det fortfarande det tidigare inlägget som kommer upp.
    Måste väl gå att fixa hoppas jag. KraM😊

    1. Konstigt! Jag skickar detta vidare till bonnier/amelia!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..