Renoveringen fortsätter..

Jag har bestämt mig för att fortsätta renoveringen av min lägenhet och nu är det dags för mitt sovrum. Jag har klurat fram och tillbaka på vilka färger jag helst vill sova i och nu har jag bestämt mig! 

IMG_6158

IMG_6166

Först av allt fick min soffa ett nytt hem efter nästan 8 år tillsammans.

IMG_6174

Efter det fick jag plötsligt många flera nya möjligheter att möblera i sovrummet, jag har nu testat två nya sätt att ha sängen på och jag kommer nog att roa mig med några fler tills jag bestämmer mig.

Här är färgskalan jag vill jobba med, tänk er den mest fantastiska solnedgången i rosa, orange och varm korall. Jag är så taggad, det kommer att bli så mysigt här inne!

2-676x1000

IMG_5934

Vilka färger har ni i ert sovrum?

  1. Tina skriver:

    Gråblått på väggarna, lite ljusare grå mörkläggningsgardin (har västerläge), beige/naturfärgad sänggavel och sängkappa, mellanblågrå sänglinne, linnethrow i ockra och prydnadskuddar i ockra och brunt. Det är så vilsamt och det behöver jag. Har inrett enligt Feng Shui för det är en livsstil jag upplevt fungerar.
    På sommarhalvåret byter jag ut det ockra mot rosa 🌼🌸

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..