Lättlagat med Jessica Frej – Daal

 

I dagens avsnitt av Lättlagat med Jessica Frej bjuder jag på Daal, en gryta så god och mustig att man överhuvudtaget inte reflekterar över att den är vegansk, precis som det ska vara. Lätt att dubbla upp och laga till många eller fylla frysen med.

I mitt kök ser du min blå standmixer från KitchenAid, ljus från ClasOhlson, glas från Nachtmann, porslin från porslinverkstaden och PotteryJo, champagnehink från royaldesign.se, och en bordstablett från Andrea Brodin för royaldesign.se.

Klänningen jag har på mig är från mig egen kollektion och du hittar den här.

Testa nu den här supergoda grytan, världes bästa vegorätt!

  1. anna skriver:

    Impressed av dina recept från när och fjärran. Åt daal i Nepal med ris, sås mm på metalltallrik (med indelningar), det var så satans gott! Följer Mark Wiens på youtube och dreglar över världens mat…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..