Det uppstod ren och skär magi!

 

 

Wow! Jag finner knappt några ord för hur mycket jag tycker om Molly Sandén. Hon är så genuin, personlig, öppen och ett musikaliskt geni. Att se henne på scenen i torsdags var inget annat än ren och skär magi. Jag hade gåshud från tårna upp till huvudet. Magiskt verkligen! Var någon av er där? Hon är verkligen fenomenal. Jag har lyssnat på henne sen hon startade sin karriär inom musiken och tycker att hon är i sitt absolut bästa nu. När hon sjunger på svenska går texten rakt in i min själ och berör. Molly sjöng på Angelica och Stefans bröllop 2013. Det var också magiskt.

Mamma tycker på riktigt att jag och Angelica borde köra bakom Molly. Haha, jag har sagt att det nog är helt omöjligt men mamma ger sig inte. ”Ni skulle passa så bra med henne”. Gullemami. Det var en riktigt stor kontrast att se Britney och sen uppleva Molly. För henne upplever man verkligen. Jag har lyssnat på henne på repeat efter konserten. Älskar hennes nya album.

Img 1207
Allt med konserten var magi. Ljuset, låtarna, scenshowen – allt! om ni har möjlighet att se henne live – gör det!

Img 1204
Är så glad och tacksam för alla mina vänner. Dom är som en stor godispåse man bara vill ha mer av. Miriam min Miriam.

Img 1178
Finaste Sanna och Tess. Vi har haft så härliga kvällar tillsammans den här sommaren. Kommer bära med mig de kvällarna.

Img 1218
Petter och Sami var där också och gjorde Regnet med Molly. Med risk för att låta tjatig – men magiskt! Ännu mer magiskt var det när Linda Pira kom och sjöng med Molly. Vilken jävla kvinna!

Img 1229
Tack Gröna Lund för en fantastisk sommar!

Img 1166

  1. Jag var också på Britney Spears, och jag är också besviken MEN! Du måste väl hålla med om att pitbull lindrade besvikelsen lite? Jag tycker det var grymt att han var med!

  2. Vill tacka för din öppenhet kring bebisfabriken 🙂 vi fick barn samtidigt som Elsa kom 2015 och nu har vi idag i skarpt läge testat fabriken 🙂 Tackvare dig som säger dina drömmar högt gör vi ingen hemlighet av att vi från och med nu försöker bli gravida! Heja oss och heja er! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..