Tårtig stämning

Jag har ett skräckexempel på hur det kan bli om man väljer fel företag som gör bröllopstårtan. Min tvilling och hennes man fick fel tårta på sin stora dag. Inte alls det som var överrenskommet. Det är bara en tårta kanske du tänker nu. Men det går ju inte att göra ogjort, och det är tårtan som kommer att synas på ens foton från bröllopet i all framtid.
Är du gift? Hur tänkte du/ni kring tårtan? Vilket var viktigast, smakerna eller utseendet? Jag har bakat en del tårtor till olika tillställningar och då har jag helt och fullt fokuserat på tårtans utsida. Sedan har dom lyckligtvis smakat gott! (tack google.)

Här är några av mina egna kreationer:

tårta_1
tårta_2
tårta_3
tårta_4

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..