Jag har något att berätta för er…

Jag är inte särskilt bra på att hålla hemligheter för mig själv. Givetvis håller jag snattran om man ber mig, men annars är ju hemligheter och skvaller det bästa jag vet att höra…och berätta!

Nu har jag något stort att berätta för er. Till er som har förväntat er att den här bloggen kommer att handla om spets, tyll, blommor, brudtärnor kanske blir lite besvikna nu… Den här bloggen kommer främst att handla om min GRAVIDITET! Jag och Andreas väntar vårt första barn och jag är så exalterad att jag spricker! Igår var vi på ultraljud (jag är i vecka 13) och gjorde KUB på läkarhuset vid Odenplan. I min mage ligger just i denna stund en 10 cm lång bebis (om den sträcker ut benarna) med ett litet litet pickande hjärta. Vi fick se en liten vinkning från insidan, så pass fint!

Jag kan fortfarande inte förstå att den bebisen vi såg på skärmen ligger i min mage…! Förbered er på magbilder varje vecka, uppdateringar om illamående, kräkningar och allt som hör en graviditet till. Imorgon kommer ett inlägg om hur KUB-testet gick, och varför vi valde att göra det.

bild_1_546cabad2a6b22552e104cae

bild_3_546cabbe2a6b228bf1192089

bild_2_546cabe8e087c31bb8ae0ae5

Vi har redan ramat in underverket! Den nedersta bilden ser ut som någon från Mars Attacks. Men så får man väl inte säga om sitt eget barn…! Till höger om bebisen på den övre bilden ser man min spärngfyllda urinblåsa. Barnmorskan sa: ”Nästa gång du kommer behöver du inte vara kissnödig” Ibbe (Andreas) frågade hur hon kunde veta att jag var det, och då visade hon urinblåsan som var lika stor som livmodern, haha.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..