Välkommen till LOPPI

Det är med stor glädje jag har flyttat min blogg hit till LOPPI. Jag ser fram emot att hänga här och hoppas att ni kan ge mig era bästa tips till en som är gravid för första gången. Imorgon uppdaterar jag om vecka 24 som jag precis har gått in i. Dessutom släpps avsnitt 9 av Tvillingpodden imorgon. Hoppas ni vill lyssna. 🙂 Det kommer ta en liten stund för mig att flytta över hela arkivet, men med tiden ska alla inlägg från gamla adressen finnas även här.

2015-01-28-0812_54c88bfcddf2b37a19b866a8

 1. Melinda skriver:

  Hej! Varför bloggar du så sällan? De är ju så superkul att läsa när du väl gör de, inne och kollar varje dag om ett inlägg dykt upp. Mer bloggande från jessica till folket tycker jag! Älskar podden!

 2. O. skriver:

  Hej Jessica!
  Tänkte bara höra om det är ngt problem med bloggen (kanske bara hos mig? Det har nämligen hänt mig förr med olika sidor) och om du gjort ngt nytt inlägg efter den 1:a feb?

  Kram!

  /O.

 3. Rebecka skriver:

  Du får uppdatera mer kvinna! 😛 Blir lika besviken varje gång jag går in på bloggen och den är ouppdaterad haha! Din blogg är jätte rolig men den minst aktiva av alla bloggar jag läser tyvärr! Älskar tvillingpodden! 😀

 4. Hej! Jag älskar din blogg och har följt dig ända sedan du började blogga! Jag tänkte bara berätta att jag och mitt lilla företag Bead It har just nu en Alla Hjärtans Dag-kampanj där du får 20% rabatt på din order om du beställer innan 11 februari! En perfekt present till dig och din speciella person nu när det snart är Alla Hjärtans Dag! Vem älskar inte matchande armband, liksom?!

  Tack för världens bästa blogg! <3

 5. Emma skriver:

  Hej, fin blogg! Är det du på headern eller inspo bilder?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..