Spjälsäng – check!

Nu har vi skaffat spjälsäng med alla möjliga tillbehör. Det var mer man behövde till den än jag trodde. Madrass, bäddmadrass, kiss-skydd(?), skydd runt kanterna, kudde, täcke, påslakan, örngott och lakan. Sen va jag tvungen att köpa till en sänghimmel bara för att det är så fint, och så blir det ombonat och mysigt. Det finns en liten filur som blev extra glad över sängen. Signe! Hon tror att vi har gjort allt detta för henne, vem skulle det annars vara till säger hon? Är det någon mer som har kombon katt och bebis? Hur gjorde ni? Var katten portad från sovrummet? Man har ju hört skräckhistorier med katter som lagt sig på bebisen så att den har kvävts – och dött.

signe_1

signe_2

signe_3

Signe älskar ”sin” nya säng.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..