If friday had a face

Äntligen fredag hörrni! Jag är mer död än levande idag. 03:40 vaknade jag av ett ryck. Ibbe hade lämnat mig. Han ville inte veta av varken mig eller bebisen i magen. Jag bönade och bad om en förklaring men fick ingen. Jag förstod ingenting. Vi skulle ju gifta oss. Sen kom tårarna. Det var som att sätta på en kran. Jag hulkgrät. Dumma dumma mardrömmar. Mina mardrömmar är extremt verkliga så när jag vaknar mitt i natten sådär vågar jag inte somna om. Jag är rädd för att mardrömmen ska fortsätta. Gråtandes kröp jag nära Ibbe som vaknade och undrade vad som hänt. Han förstod snabbt att jag bara hade drömt och höll om mig. När jag somnade om drömde jag istället mardrömmar om Signe, men det är en helt annan historia. Hur som helst – det skönaste med att sedan bli icke-gravid igen kommer definitivt vara att slippa dessa mardrömmar. Vad ska ni göra i helgen?

iffridayhadaface

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..