Libanesisk middag

Om en kunde ligga med mat skulle jag para mig med samtliga komponenter i påsen jag just nu sitter bredvid på bussen. För flera år sen jobbade jag i saluhallen på Beirut café vid Östermalmstorg. Jag hade aldrig ätit libanesisk mat innan och jag är SÅ glad att det var just Beirut som tog min libanesoskuld. Det finns INGEN annan libanesisk restaurang som jag har varit på som är ens i närheten av smakerna som finns på Beirut. Jag åt den här maten varje dag en hel sommar utan att tröttna, och skulle med handen på hjärtat kunna leva på libanesisk föda resten av mitt liv. Jag måste uppdatera sen med en rättvisare bild på middagen. Om jag inte hinner äta upp den innan bilden tagits vill säga. Jag är frälst. Blir lite tårögd av bara tanken på kvällens middag. Amen!

libanesiskt

Vilken är eran favoritmat?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..