SUNday

Dagen har ägnats åt poddinspelning men även pulka och mys med Johanna & Albin o deras två söner i pulkabacken. Johanna gick i min klass när vi pluggade och sedan flyttade hon hem till Skåne. Efter det har det dröjt mellan gångerna vi har setts tyvärr. Angelica var också med på ett hörn och åkte tefat! Den här veckan gästas podden av både Ibbe, Stefan och mamma. Snart är vi uppe i 50 000 nedladdningar (!) Så pass kul! Tack för att ni lyssnar!

tefat

ibbbeochstefan

Här pratar Ibbe & Stefan om att stoppa snoppen i en dammsugare… Lyssna på podden imorgon för att höra vad dom kom fram till.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..