Ta reda på kön

OM vi skulle ha ändrat oss och vill ta reda på kön nu, var vänder vi oss i Sthlm? Är det någon av er som har gjort ett extra ultraljud för att ta reda på kön? Är det bara privata kliniker som gör det? Isf vilka? Vi har inte bestämt oss till 100% än att vi vill kolla, men det lutar ändå åt det. Varför undrar ni? Att få barn känns som en väldigt stor omställning, och om man kan vara ännu mer förberedd på vad som komma skall vill vi vara det. Plus att Ibbe fortfarande har svårt att förstå att jag är gravid – trots sparkar och växande mage. Hur var det med era partners?

ultraljud

Vem är du där inne?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..