Kärleken jag känner till Alice

Min tvilling Angelica fick en dotter, Alice för lite mer än sju månader sen. Hon är det bästa som hänt Angelica. Men hon är också det bästa som har hänt mig! Jag har aldrig någonsin känt en liknande kärlek för någon som jag känner för Alice. Jag skulle göra VAD som helst för henne. Kärleken till henne är så stark att den gör ont i hjärtat! Jag vill skydda henne från allt ont hela livet. Älskade finaste lilla Alliano! Nu undrar jag såklart hur det kommer kännas när vårt barn kommer till världen. Kommer mitt hjärta spricka av kärlek? Jag längtar! I helgen går vi in i vecka 28. Inte långt kvar nu.

allliano

Älskade unge!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..