Det är en….

Först måste jag bara säga: OJ OJ OJ vilken gullig läkare Dr.Stein Olsen är! OM ni någon gång vill kolla upp kön är Sibyllekliniken heeelt rätt ställe att gå till. Jag är helt lyrisk över hans proffsiga och gulliga sätt. Helt fantastisk!

Nu till det könet…

Bebisen i magen är en liten FLICKA!!!! A girl!! En tjej!!! Jag är så lycklig att jag vill sprängas!! Vi fick även se att hjärtat och allt annat såg bra ut. Dr. Stein är 110% säker på att det är en tjej. En frisk liten tjej sa han. Jag har haft på känn hela tiden att det är en liten tjej så det är coolt att min magkänsla stämde.

flicka

Hej lilla tjej!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..