Resa innan bebisen ankomst

Jag känner ett enormt sug efter att göra en ”sista” resa innan vår lilla flicka kommer ut. Jag vet att livet inte tar slut när bebis kommer, tvärtom. Och jag vet att det går att resa med barn, men det kommer ändå dröja innan vi gör något annat än åker ut med båten den närmsta tiden. Som jag längtar till båten för övrigt! Nu är det inte långt kvar tills älskade Ella (ja, båten heter så) åker i sjön. Jag och Ibbe har hur som helst pratat om att åka till London om några veckor. Jag vill framförallt shoppa på Primark, men också gå runt och käka glass i solen (hoppas på vår i London då) och bara njuta av att vara iväg bara jag och Ibbe. Men åter till Primark. HUR kul är det inte att shoppa där? En pund hit, en pund dit? Man känner ju sig som kungen i djungeln där inne. Sen att kvalletuttan inte är den bästa, det skiter jag faktiskt i. Kul är det, och nöjd blir man. Passade ni på att resa någonstans när ni var gravida? En längre solsemester hade varit hur skönt som helst, men det passar inte riktigt med vare sig jobbet eller ekonomiskt att ta ledigt en hel vecka för att åka till solen. En helg i London blir alldeles lagom tror jag. Om man ska flyga med Ryanair måste man ha intyg från barnmorskan från vecka 28 såg jag. Så det måste fixas + stödstrumpor!

london

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..