Vad min blivande man pysslar med

Min blivande man Andreas, eller Ibbe och jag har jobbat inom samma bransch fast under olika perioder i livet. Jag undrar om vi hade varit tillsammans idag om våra vägar hade korsats redan för åtta år sen? Båda jobbade mycket med olika tv-produktioner förut. Han har gjort bland annat Robinson och Halv åtta hos mig. Jag pysslade med bland annat Körslaget, Idol, Bergs bärbara talkshow och Dessertmästarna. Idag jobbar jag som copy/redaktör på Bonnier och Ibbis driver eget tillsammans två kompanjoner. Kul ord. Kompanjoner. Heter det verkligen så? Kumpaner? Kompanjoner? Hur som helt, om ni vill se vad han pysslar med om dagarna så kan ni kika in här hos FILMIC ART. Jag älskar deras reklamfilm för Liseberg som är 3D-animerad. Eller, ”fint filmad”, som mamma skulle säga. Den är som en saga!

filmicart

minman

Ibbis och jag på Angelica & Stefans bröllop sommaren 2013.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..