Magen & jag i vecka 30

Idag går vi in i vecka 30. Förstår ni att det bara är 10 veckor kvar till bf? Känns helt otroligt. Jag har börjat få ont i ljumskarna av foglossningen(?), så känns skönt att det faktist går att räkna ner på allvar nu. Inatt drömde jag att jag födde vår lilla tjej. Hon var så fantastiskt söt! För min del får hon gärna vänta i magen i 10 veckor till. Jag har två bröllop att gå på innan hon får komma. Det första som är i slutet på april ska jag vara tärna på, och det andra är SJU dagar innan bf! Jag sitter ute i solen och försöker få lite färg på min bleka nos. Vad gör ni idag? Ibbe och jag ska snart iväg och handla lite grejer till bebisrummet, så mysigt!

vecka30

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..