Från Glossybox till Babybox

Idag introducerade jag min gravida vän Viktoria till babyboxarnas förtrollade land. Ni vet väl att ni som gravida kan få gratis produkter till dig och er bebis från alla apotek i Sverige? Vissa apotek kan man bara kila förbi och hämta upp en box medans man på andra ställen fyller i ett formulär på nätet och sedan får man en kod som man visar upp. Jag har beställt/klickat/fyllt i ALLA babyboxar som finns ute just nu. Så pass in to gratis-produkter. Jag tycker att idén är väldigt smart, för man vet ju inte innan bebisen föds exakt vad man kommer att behöva. Då är det perfekt att ha små prover på tex bröstkrämer och amningsinlägg. Här är Llloyds babybox. För att få den fyller man bara i ett formulär på deras hemsida, sen visar man upp koden i kassan. Superenkelt! Har ni några andra tips på roliga give aways?

babybox

  1. elin skriver:

    Nu vet jag ju inte vart du bor men big baby i Häggvik hade i mitt tycke den absolut bästa boxen. Fast nu är är det väl lite drygt ett år sen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..