Mardrömmarnas mardröm

Sen jag blev gravid har jag drömt väldigt mycket mardrömmar. Nu har det övergått i att jag sover väldigt väldigt oroligt och vaknar flera gånger per natt. Det var ett tag sen jag drömde en mardröm som jag kommer ihåg – fram tills inatt. Jag vaknade 04, somnade om, vaknade 05 av att jag hulkgrät. Det är vidrigt att vakna av att man gråter. Allt kändes så himla verkligt. Ibbe lämnade mig. Han älskade inte mig längre sa han. Jag har drömt det här förut och försökte nu som då övertala honom att inte lämna mig. Men inatt hade han bestämt sig. Som tur var vaknade Ibbis när jag grät och höll om mig och sa att det bara var en dröm. I maj har jag och Ibbe träffats i fyra år! Jag tycker att det känns som att vi nyligen sågs för första gången. Som jag älskar min lilla Ibbis. Jag längtar efter att få se dig som pappa till vår lilla dotter. Bara 64 dagar kvar.

ibbe1

ibbe2

ibbe3

ibbe4
ibbe5

ibbe6

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..