Babymoon min vän

Jag och Ibbe har gått runt och sjungit en fantastisk sång hela helgen under vår babymoon. Såg ni Sailormoon när ni var små? Sången går iaf såhär:

Babyyyyyymooooon min vääään, ödet är dolt, går ej att se. Vad som vääääntar dig, står i stjääääärnorna. Baaaabyyyymooooon min vääään!

Vi har alltså varit på babymoon på Fårö i helgen. Det var helt fantastiskt! Vi bodde i en liten stuga precis precis vid havet. Jag rekommenderar det varmt. Här kommer lite bilder från helgen. Ikväll ska jag lägga upp bilder från vår ”gravidfotografering” som Ibbe och jag hade. Smygtitt på sista bilden. 🙂

rauk_1

bild (5)

bild (4)

bild (6)

preggo_shoot

  1. Stefan skriver:

    Är det samma strand där de spelade in scener till Sjunde inseglet?

  2. sofie skriver:

    Härliga bilder! Inte alls lika vårigt här i Norrland.

    Du sminkar dig så himla fint, du skulle inte kunna förklara i något inlägg hur du gör din sotning? Har försökt härma men blir inte lika bra så du kanske har något knep eller tips att dela med dig av 🙂

    1. Tack, vad gullig du är! Jag ska börja med videoinlägg, så då kan jag göra en tutorial hur jag sminkar mig. 🙂 Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..