Profylax nästa vecka

Ibbe och jag har bokat in en tvådagars profylaxkurs med Babyz of Sweden nästa vecka. Jag och Angelica träffade Carina Rylander som håller i kursen för ett tag sedan och pratade om andning och förlossningsförberedande i Tvillingpodden. Hon var gäst i avsnitt 13, här kan ni lyssna på det. Allt som jag fick veta under den intervjun var helt nytt för mig och det ska bli så himla spännande att få lyssna på Carina igen. Jag har ju hittills varit väldigt peppad på förlossningen och jag hoppas att jag blir ännu mer peppad efter kursen. Jag har kompisar som har blivit som frälsta efter att ha gått den här kursen, jag ser fram emot det. Sen ser jag väldigt mycket fram emot att göra det här tillsammans med Ibbe som ett team. Han och jag. Det är liksom vi som ska gå igenom den här förlossningen tillsammans. Jag hoppas och tror att det blir superhäftigt!

ibbe_alice

Ibbe med en nästan nykläckt liten Alice. Jag ser fram emot att se dig såhär med vår dotter. Kärlek!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..