Så pass pigg

Jag var sjuk hela påsken och nu har jag åkt på samma skit igen. En dunderförkylning som slår ut hela hjärnan. Känner mig mer död än levande. Jag snorar, har feber och känner mig allmänt hängig. Den här förkylningen har gått runt i vår familj, och nu är den inne på varv två. Det känns förjävligt att man åker på samma baciller igen! Nu blir det att krypa ner i soffan och jobba samtidigt som jag kikar på Ex on the beach. Har ni sett det? Om inte – gör det! Om ni gillar Paradise Hotel kommer ni ÄLSKA Ex on the beach (den svenska versionen på kanal 11 alltså) Det är såå mkt intriger att gotta ner sig i. Såånt gillar jag.

Gillar dagens look: Glansiga ögon. Röd näsa. Torr hy. Livet hörni, livet!

IMG_7602
Älskar för övrigt att näsan har fördubblats sen jag blev preggo. Återgår den till det normala sen eller måste jag vänja mig vid min nya snok?

 1. Hanna skriver:

  Jag gick ifrån strl 37,5 till att behöva ha 40/41 på skor för mina fötter svullnade så mycket, även läppar och näsan dubblade typ storlek kändes det som.. Men det gick tillbaka så fort vätskan lämnade kroppen som tur är

 2. Jag fick också större näsa och läppar. Det här försvann snabbt efter förlossningen. Nu blev jag iofs sjuk med havandeskapsförgiftning på slutet (man lägger på sig sjukt mycket vätska då), men jag minns så tydligt dagen efter förlossningen när jag kollade mig spegeln och tyckte jag såg ut som en kvinna som flytt från krig. Från svullen, blossig och välmående i ansiktet till utmärglad, blek med svarta ringar under ögonen :’D

 3. ise skriver:

  näsan har jag aldrig hört växer vid graviditet förr 🙂 jag går in i vecka 40 imorgon så det var kul att hitta din blogg att läsa nu medan man bara väntar och väntar 🙂 Bjuder på ett tips om hur man kan göra egna babymobiler om någon mer behöver ”i väntan på förlossnings pyssel” 🙂

 4. Min näsa blev också svullen när jag var gravid och så var den röd. Jag hade typ ett litet sträck mellan ögonen och där under började det röda. Såg inte värst fint ut och sen gick det inte att sminka över heller. Efter förlossningen så försvann det röda och svullnaden 😀

 5. Julia skriver:

  Alltså du sminkar dig så himlans snyggt! Avis!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..