39 dagar kvar och vi andas

Idag är det 39 dagar kvar till bf. Nedräkningen har börjat på allvar. Jag är så pirrig att jag sprängs. Bokstavligt talat. Igår var vi ju på första delen av profylaxkursen hos Babysofsweden. Jag har ett rejält påslag av må-bra-hormoner. Och jag är extremt lättrörd. I en avslutningsövning igår gjorde vi en meditation till en kvinnas röst som tog oss igenom förlossningen. När den kvinnliga rösten beskrev hur bebisen kom upp på bröstet och hur våra ögon skulle mötas för första gången brast det för mig. Alltså HUR coolt ska det inte bli? Jag står inte ut! Jag LÄNGTAR efter min förlossning nu. Så. himla. mycket. Ikväll är det del två av kursen och Ibbe ska få lära sig göra akupressur och andra avslappnande knep. Ser fram emot det!

Skärmavbild 2015-04-21 kl. 10.59.04

 1. Marina skriver:

  Åh, jag förstår din längtan precis. Och jag hade så gärna varit med om detsamma när jag födde min lilla tjej. Blev igångsatt (de trodde bebisen var stor) och jag kämpade i tre dygn utan bebisleverans – trodde allvarligt inte det var någon därinne till slut. När de konstaterade att jag inte öppnades blev det snitt (bara det lite snopet när jag gått igenom så många timmars värkarbete) och sedan tog inte bedövningen, så då fick jag sövas. Snacka antiklimax. Hade gett bra mycket för att få möta min dotters ögon direkt när hon kom, men istället fick hon hänga med sin pappa och jag fick träffa henne först efter en timme, då jag vaknade igen.

 2. towe skriver:

  Åh jag har 90 dagar kvar, längtar till där du är 🙂

 3. Åh, det är såååå jäkla fantastiskt & häftigt att föda barn! Jag skulle kunna göra det hur många gånger som helst! Stort lycka till nu när allt närmar sig, det kommer gå så bra & snart har ni eran lilla tjej hos er, kram! 🙂

 4. Zarah skriver:

  Åh pirret!! Går inte att beskriva känslan. Trodde inte att nummer två skulle kunna mäta sig, men det va lika fantastiskt.
  Kan fortfarande nästan gråta bara jag tänker på det <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..