Glukosbelastning

Nu ligger jag på en brits på Danderyd och försöker att få tiden att gå. Jag kom hit vid 09:00 tog ett blodprov, och fick dricka en trögflytande glukosblandning. Kl 11:00 ska dom ta ett nytt blodprov. Håll alla tummar och tår för att jag slipper graviditetsdiabetes! Är det någon som vet om man får svar på det på en gång?

image

  1. Annie skriver:

    Det beror nog vem det är som utför belastningen. Alltså vilken yrkeskategori. Jag jobbar som Biomedicinsk Analytiker på ett vårdcentrals lab, och vi gör glukosbelastningar men får inte lämna ut några svar eftersom resultatet måste tolkas av annan sjukvårdspersonal innan svaret ges till patienten. Fjantigt när vi lika väl som dem kan se hur det ser ut, men samtidigt skönt för då slipper vi de följd frågor man kanske har som vi inte kan/får svara på. Regler är regler…

  2. Va lyxigt med eget rum:) när jag gjorde min fick jag och typ 6 andra tränga ihop oss i en hörnsoffa och sitta där och gäspa i 2 timmar

  3. Ja du får veta det direkt:)

    1. Nej, jag fick inte veta 🙁 Hon sa att jag skulle kontakta min BM.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..