Update glukosbelastning

Nu är jag klar! Jag fick inte veta något resultat på plats. Supertråkigt! Jag hade verkligen velat få svar på en gång. Sköterskan sa att jag ska kontakta min barnmorska för att få provresultatet. Jag har mejlat henne och hoppas jag får svar innan jag har tid hos henne i slutet på nästa vecka. Nu vill jag ju verkligen veta hur det ligger till! Fick ni andra som har gjort en glukosbelastning svar direkt?

BotellaGluco3small75_000

 1. Maria skriver:

  Jag fick mitt svar direkt efter att jag väntat de 2 timmarna som man skulle. Det är ju bara en blodprov så jag förstår inte att du inte fick reda på något omgående….Hoppas i alla fall dina värden är bra så du kan njuta av de sista veckorna. SNART är våra prinsessor här, och jag har följt dig hela resan och har BF en dag efter dig :)!! spännande. All lycka till. / M

 2. Sara skriver:

  Konstigt att du inte fick veta på en gång. För svaret får man ju direkt.
  Det man vill se med en glukosbelastning är ju hur kroppen tar hand om sockret. Och som sagt ser man det svart på vitt efter sista blodprovet.
  Kan vara att du låg på ett gränsfall och de konsulterar en doktor innan?
  Frågade du efter svar? 🙂
  Hursomhelst så kommer det gå prima, ni är ju snart i mål 😉 /saraOkatten

 3. Jag har alltid fått svar med en gång.

 4. Jag har fått veta direkt båda gånger jag fick göra glukosbelastning. Det är ju bara ett stick i fingret och det resultatet har man ju på bara några sekunder… Tråkigt att behöva gå och vänta och oroa sig. Håller tummarna för att det är ett bra resultat!

 5. towe skriver:

  Märkligt. Jag har än så länge sluppit det där testet.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..