Vecka 36

Nu är det inte långt kvar hörni! Hon kan ju egentligen komma när som helst nu, hon är i princip klar. Som senast har jag räknat ut att hon kommer om 51 dagar. Jag har bf 30 maj, men låt säga att jag går över tiden, blir igångsatt och förlossningen tar 3 dygn, då kommer hon 17 juni. Jag gissar att hon kommer 7 juni. Vad tror ni?

 

image

 

 

 

 1. frida skriver:

  Så fin du är! Jag tror 4e juni

 2. Mian skriver:

  Håller med, jobbigast mentalt… att vänta…

 3. Jag gissar på 4:e juni också

 4. Du är verkligen jättevacker Jessica! Jag blev tokig i slutet av graviditeten för jag gick bara och letade tecken på att det skulle börja 🙂 men blev igångsatt till slut för att de trodde att hon var gigantisk :). Jag gissar på 5 juni. Kram

 5. Lina skriver:

  Du är så himla fin Jessica! Tänk att du snart har din lilla flicka hos dig! Helt magiskt! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..