Är det på gång?

Sedan igår har jag mått superilla och jag kräktes en skvätt (TMI, men från och med nu kommer den här bloggen vara to much info, hela tiden.) Jag tänker berätta om minsta lilla detalj, så om du är känslig för sånt får du återkomma när bebisen är ute.

Idag mår jag fortfarande illa och har även mensvärk. Är det på gång nu? För min del får hon gärna komma efter helgen. Jag jobbar min sista dag på torsdag, sen är det fritt fram för förlossning!

IMG_7877

 

 1. Anna skriver:

  Hej!
  Lyssnade precis på podden, som för övrigt är super, och hörde om din nässpray. Använder du typ nezeril så är det ingen fara, det enda är att du själv kan bli
  beroende. Jag hade gravidtäppa från vecka 12 tills det att min lilla tjej kom ut, den försvann typ på dagen, och jag använde oxå nässpray heeeeela tiden. Trodde att jag skulle bli beroende men det blev jag faktiskt inte.
  Hoppas att din täppa också försvinner så fort din lilla tjej tittat ut.

  1. Fanny skriver:

   Exakt samma för mig! Använde också nässpray varje dag under grav tills hon va ute och ja samma där nästäppan försvann:) alla hade sagt att jag skulle bli beroende och behöva bränna i näsan men icke sa Nicke.. Jag tror knepet är att sluta med själva vanan efter. Man e van att ta nässpray liksom, fast man kanske inte känner efter om man är täppt ens sen:)

 2. Kajsa skriver:

  Min förlossning började med att jag kaskadkräktes. Förstår att du längtar ihjäl dig och att du blir på helspänn för minsta lilla tecken

 3. Sandra skriver:

  Jag tror det dröjer lite till, men hoppas att du mår bättre snart! Jag tippar på att hon tittar ut den 17:e maj.

 4. Så kände jag med Olivia och trodde jag fått urinvägsinfektion, men jag va öppen 3 cm! Haha!! 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..