Tvillingpodden avsnitt 21

Nu finns avsnitt 21 uppe av Tvillingpodden. Vi pratar bland annat om brasiliansk vaxning innan förlossningen och jag testar min bröstpump. Hoppas att ni gillar det! Både jag och Angelica kissade på oss när vi klippte avsnittet. Ja, supercharmigt att skratta åt sig själva, jag vet! Men ibland blir jag förvånad själv över hur roliga vi är. Haha!

Skärmavbild 2015-04-28 kl. 16.21.18

  1. Alltså, Jessica, er podd är svinrolig! Lyssnar alltid på jobbet och skrattar högt (pinsamt nog). Men jag kan inte hjälpa mig. Grattis till den lilla bebisen, nu är det inte långt kvar! Ta hand om dig. Puss!

  2. Moa skriver:

    HAHA bästa avsnittet!

  3. Sanny skriver:

    SÅ roligt avsnitt, (dock är din kiss resention svårslagen) haha seriöst är ni alltid lika crazy och roliga när ni umgås?
    Hur som helst, Längtar redan till nästa avsnitt 🙂 Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..