Slemproppen har gått!

Hörni hörni hörni!! Nu har slemproppen gått!!! Jag var osäker imorse men nu kom det mer, så nu är jag helt säker. Jag har kräkts två gånger idag. Första gången när jag bildgooglade slempropp (gör inte det!) och andra gången när jag förstod att det var min egen slempropp som hade gått. Haha, hur ska jag klara av förlossningen med blod, bajs och kroppsvätskor om jag kräks av lite slem? Nu vill jag veta: hur långt efter slemproppen lossnade födde ni? Jag är så exalterad att jag inte kan sitta still!! NU ska vi packa BB-väskan!! Jag håller er givetvis uppdaterade!

 1. Malin skriver:

  Min gick 2 veckor innan. Typ. Pyttepyttelite. Sen kom den en gång till en vecka innan förlossningen, men desto mer. Precis som om det var resten som kom då. 🙂

 2. Sofie skriver:

  Min gick i omgångar i två veckor 😉

 3. Maria skriver:

  Min började gå lite mer än 1,5 vecka innan förlossningen. Men sista delen av den lossnade exakt 1 vecka innan det var dags. Många dagar trodde jag att jo men NU har nog hela lossnat.

 4. Petra skriver:

  Min slempropp gick kl 8.00 på morgonen när jag gick ur sängen och satte mig på toaletten, hade en obehaglig mensvärk hela den dagen, 03.00 på natten kör vi in för jag hade så fruktansvärt ont. Kommer in 3.40 på kk i Lund, 4 cm öppen. En och en halv timme senare, 5.09 föddes min efterlängtade son, endast 8 dagar tidig. 🙂 så verkligen när som kan det ske! Lycka till kära du. 🙂

 5. Frida skriver:

  Med 1an så gick den ca2veckor innan FL och med 2a så kan jag inte påminna mig att den gick innan då dem fick ”ta” hinnorna inne på FL och ca10min efter dem gjorde det så var lillebror ute

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..