Update slempropp

Jag väntar och väntar och väntar! Ingenting mer händer… Jag hade en sammandragning men långt ifrån en värk. Ibbe tror att hon kommer komma ut efter bf iaf (efter 30 maj). Jag har en känsla av att hon kommer innan det! Av alla era kommentarer att döma så brukar det inte gå allt för länge efter att slemproppen gått tills det sätter igång, även om det såklart är väldigt individuellt. Hur som helst har jag tagit ett varmt skumbad och käkat rabarber. Nu väntar jag och väntar och väntar… Tror jag ska vänta med att packa BB-väskan tills imorn. Känns mer spännande så, haha! Jag håller er uppdaterade. Om det inte är uppdaterat här så har det inte hänt något, det kan jag lova!

 

 

  1. carro skriver:

    Hoppas att du har turen att bebis kommer nu när din slemmis låsnat. Min gick två gånger och hon kom i v 41+6 så blev en lång väntan och var inställd på en igångsättning. Så det är väldigt individuellt det där.

  2. Packa väskan!!! Då ångrar dig om du inte hinner få med det du tänkt. Lycka till, hon kommer nog snart 🙂

    Kram Caroline

  3. Nu är det bara slutspurten kvar iaf oavsett när det drar igång:). Lycka till, hoppas du får en fin och positiv upplevelse med förlossningen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..