En riktigt vidrig natt

Alla mina nätter är vidriga nuförtiden. Jag vill liksom inte att det ska bli kväll och natt. Jag vaknar minst åtta gånger per natt för att:

1. Vända mig om. (Ja, då måste man tydligen vara vaken.)
2. Kissa. (Och kissa. och kissa. och kissa.)
3. Se på klockan om det inte är morgon snart.

Inatt har varit den vidrigaste av nätter. Jag drömde mardrömmar hela natten. Jag satt fast på en buss som inte kom någonstans, och förlossningen startade om och om och om igen. Inatt tror jag dessutom att jag slog rekord i kisseri. Jag var nog uppe minst 15 gånger. Det är ju ORIMLIGT! Efter att jag har kissat måste jag dricka. Så det blir ju verkligen moment 22. Jag kan lika gärna sova sittandes inne på toan med ett sugrör in i munnen från handfatet. Härliga tider!

Update förlossning: Jag har haft ont i magen inatt, men jag tror mest att det är psykiskt. Hon verkar inte vilja komma ut nu, men jag tänker ändå vara beredd. Tänk om! Idag ska jag packa bb-väskan.

IMG_8309

  1. Nu är det verkligen inte långt kvar!! Minns när jag själv var där i somras. Gick över tiden vilket var såhååå jobbigt då.. Men nu såhär i efterhand med världens goaste och busiga 10-månaders är jag glad att jag bara vilade och tog hand om mig själv den sista tiden innan han kom. Nästa graviditet kommer ju aldrig bli den samma på många sätt och mindre möjlighet till att vila massor. Njut! Snart är hon här. Ni har ju det största och häftigaste ögonblicket i livet framför er. Avis 😉 Lycka till! Kram

  2. Frida skriver:

    Hej! Å vad jag känner igen mig i det du skriver. Har BF 1 vecka efter dig och vill heller inte att det ska bli kväll/natt! Kissar minst 10! gånger per natt och ligger och känner efter och hoppas på tecken som gör att förlossningen ska dra igång! Lägg gärna upp en lista / bilder när du packat din bb – väska sen så jag kan få lite inspiration till att packa min 🙂

    Kram och stort lycka till när det drar igång!!

  3. Hej goding! Vill du fixa så man kan lägga till dig på bloglovin? Blir galen varje gång jag går in på bloggen för det går typ inte att scrolla ner, skärmen fastnar en miljard gånger =) kram

  4. lin skriver:

    Åh! Visa allt du packar ner! Vill återuppleva förlossningspreppen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..