Snygga amningsbh:ar

Jag har köpt ett 2-pack mjuka amningstoppar, men annars tycker jag att det är väldigt svårt att hitta snygga amnings-bh:ar. Jag fick hem ett supersnyggt set med underkläder från Glammom.se. Man ser inte ens att det är en amningsbh, och dessutom är den superbekväm. Ett stort plus är att brösten får en fin form. I de som jag har sedan innan är det väldigt tunt tyg och brösten får den formen de har liksom.

En annan sak jag fick hem var världens kanske skönaste trosor. Jag har letat överallt efter ett par trosor som är stora, mjuka och går upp över hela magen utan att sitta åt. De här är heeeelt amazing! Jag har fått förmånen att ge alla mina läsare 20% rabatt på hela deras sortiment. Klicka här för att komma till Glammom och shoppa loss. Ange koden: jessicalagergren i kassan. Koden gäller fram till 27 maj.

amningsbh

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..