Vattnet har gått

Vattnet gick strax innan 16:00. Jag fick PANIK! Trodde verkligen inte att jag skulle reagera med panik. Jag började störtlipa. Vi har tid för undersökning kl. 20:00 så snart åker vi in till BB. Värkarna satte igång för lite mer än 30 minuter sedan. De är inte så kraftiga men nu vet jag definitivt hur en värk känns. Jag håller er uppdaterade. Detta är sååå spännande! Jag tror inte att vi får åka hem igen, men det är bara min magkänsla. Här kommer sista

image
(förhoppningsvis) magbilden. Jag tog precis en kort promenad med mamma och Angelica.

 

 

 

 1. Wow that was strange. I just wrote an extremely long comment but after I
  clicked submit my comment didn’t appear.
  Grrrr… well I’m not writing all that over again. Regardless, just wanted to say wonderful blog!

 2. l skriver:

  Lycka till ❤

 3. Elin skriver:

  Åh, fick min lilla tjej för 9 veckor sen! Sån upplevelse, många skrämmer upp gravida med skräckhistorier, men jag kan bara säga ”SÅ häftigt”! Stort lycka till 😀

 4. Marie skriver:

  Så häftigt! Lycka till

 5. Kicki skriver:

  åh, blir pirrig! Lycka till, snart är ni en liten familj

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..