4 cm

Nu är jag öppen 4 cm. Jag fick precis påfyllning på edan + värkstimulerande dropp. Undrar när hon föds! 🙂

image
image

 1. Karin skriver:

  Har kollat in massor av gånger för att se hur det går! Hoppas allt gått smidigt! Nu börjar det nya livet

 2. Linda skriver:

  Vi inväntar uppdatering…..

 3. Heia deg, du er tøff! Klem fra nordmann i USA som følger spent med 🙂

 4. Malin skriver:

  Jag hoppas du skriver en rejäl förlossningsberättelse och inget rosa fluffigt, kan ärligt säga att föda barn var de värsta jag gjort, så ont de gjorde, men de får man typ inte säga utan man måste hylla urkraften som finns i kvinnan typ, urkraft absolut, coolt- javisst, men fortfarande heeeeemskt!

  1. Malin skriver:

   Kan bara hålla med! Hade ren och skär dödångest under min förlossning. Smärtan var outhärdlig. Men som sagt det verkar inte vara tillåtet att säga. Min son var absolut värd det. Men att föda barn är då inget rosa fluff precis…

 5. HEJA HEJA!!!
  Hoppas hon är född nu och att ni ligger och myser med er lilla Prinsessa:)
  Stor Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..